Gewonde bij aanrijding tussen fiets en bestelbusje

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een fietser heeft vanmiddag letsel opgelopen bij een botsing met een bestelbusje op het fietspad langs de Nieuwe Vlissingseweg.

Het bestelbusje kwam tegen 16.30 uur van de Sloeweg af bij Westerzicht. De bestuurder wilde de Nieuwe Vlissingseweg oprijden en zag plotseling de overstekende fietser opduiken. Volgens een getuige negeerde de fietsende man het rode verkeerslicht. De man zou hoofdletsel opgelopen hebben.

- Advertentie -

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De autobestuurder heeft een blaastest gedaan.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie vordert rijbewijs van quadbestuurder in
Volgend artikelTwee schepen botsen op Westerschelde voor Ritthem
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).