Hard rijdende automobilisten klemgereden op A58 Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanmorgen vroeg heeft de politie twee auto’s klemgereden die met zeer hoge snelheden over de A58 scheurden.

Rond 07.00 uur vanmorgen werden aan het einde van de A58, bij Vlissingen en Oost-Souburg, twee auto’s klemgereden door verschillende politievoertuigen omdat de automobilisten met zeer hoge snelheden over de A58 reden.

- ADVERTENTIE -

Volgens politiewoordvoerder Alwin Don zijn er voorafgaand geen meldingen binnengekomen over de te hard rijdende automobilisten. Agenten zagen de twee vermoedelijk per toeval rijden op de A58 en hebben de twee voertuigen laten stoppen.

Of de automobilisten een bekeuring of waarschuwing hebben gehad, is niet duidelijk.

- ADVERTENTIE -