Hard rijdende automobilisten klemgereden op A58 Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vanmorgen vroeg heeft de politie twee auto’s klemgereden die met zeer hoge snelheden over de A58 scheurden.

Rond 07.00 uur vanmorgen werden aan het einde van de A58, bij Vlissingen en Oost-Souburg, twee auto’s klemgereden door verschillende politievoertuigen omdat de automobilisten met zeer hoge snelheden over de A58 reden.

Volgens politiewoordvoerder Alwin Don zijn er voorafgaand geen meldingen binnengekomen over de te hard rijdende automobilisten. Agenten zagen de twee vermoedelijk per toeval rijden op de A58 en hebben de twee voertuigen laten stoppen.

Of de automobilisten een bekeuring of waarschuwing hebben gehad, is niet duidelijk.

Vorig artikelKNRM helpt zeiljacht met motorstoring op Westerschelde
Volgend artikelWeer beroving op de Bermweg in Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier