Politiehelikopter ingezet voor inbraakmelding Ritthem

© Foto: Kok Vermeulen (archief)
- Advertentie -

RITTHEM – Vannacht is de politiehelikopter ingezet omdat er een inbraakmelding was binnen gekomen bij de politie.

Volgens een woordvoerder van de politie werd er rond 01.00 uur een inbraak gemeld bij een bedrijf aan de Denemarkenweg in Ritthem. Diverse politie-eenheden gingen ter plaatse en ook de politiehelikopter werd ingezet. Dit kon omdat de helikopter op dat moment bezig was met een zoekactie in Middelburg nadat er in de omgeving van het Laurens Stommespad kleding was gevonden.

- Advertentie -

Politie-eenheden stonden onder andere te posten bij de rotonde op de Frankrijkweg in Nieuwdorp. De politiehelikopter maakte een zoekslag tussen Ritthem en Nieuwdorp. Ook werd een politiehond ingezet om eventuele sporen te vinden. Uiteindelijk bleek er sprake te zijn van een loze melding.

- Advertentie -
Vorig artikelWeer beroving op de Bermweg in Oost-Souburg
Volgend artikelAanhouding voor illegaal wapenbezit in Westerzicht
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.