Personenauto’s zwaar beschadigd bij ongeval Ritthem

- Advertentie -

RITTHEM – Op de kruising van de Europaweg Noord met de Finlandweg zijn vanavond twee personenauto’s zwaar beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond.

Het ongeval vond rond 18.30 uur plaats op de kruising van de Findlandweg met de Europaweg Noord in Ritthem. Door de botsing ontstond er een grote ravage.

- Advertentie -

Politie en ambulance werden opgeroepen om onder andere eerste hulp te kunnen bieden voor de eventuele slachtoffers. Alle betrokkenen zijn door het ambulanceteam nagekeken, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk.

Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen weggesleept. Het verkeer werd ten tijde van het ongeval over één rijbaan geleid. Rond 20.00 uur werd de kruising van de Finlandweg met de Europaweg Noord weer volledig beschikbaar gesteld voor het verkeer.

- Advertentie -
Vorig artikelAangehouden man verklaart beroofd te zijn in centrum Vlissingen
Volgend artikelBrand in tuin aan Koudekerkseweg snel onder controle
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.