Personenauto’s zwaar beschadigd bij ongeval Ritthem

© Foto: Krukeltje
- ADVERTENTE -

RITTHEM – Op de kruising van de Europaweg Noord met de Finlandweg zijn vanavond twee personenauto’s zwaar beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond.

Het ongeval vond rond 18.30 uur plaats op de kruising van de Findlandweg met de Europaweg Noord in Ritthem. Door de botsing ontstond er een grote ravage.

- ADVERTENTIE -

Politie en ambulance werden opgeroepen om onder andere eerste hulp te kunnen bieden voor de eventuele slachtoffers. Alle betrokkenen zijn door het ambulanceteam nagekeken, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk.

Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen weggesleept. Het verkeer werd ten tijde van het ongeval over één rijbaan geleid. Rond 20.00 uur werd de kruising van de Finlandweg met de Europaweg Noord weer volledig beschikbaar gesteld voor het verkeer.

- ADVERTENTIE -