Aangehouden man verklaart beroofd te zijn in centrum Vlissingen

Archief-foto @ 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een 53-jarige man die gisteravond aangehouden werd in de Scheldestraat heeft vandaag aangegeven beroofd te zijn.

Agenten troffen de man gisteravond aan, hij bevond zich in de Scheldestraat en kon volgens de politie geen zinnig woord uitbrengen behalve zijn naam. De agenten vervoerden hem naar het politiecellencomplex wegens openbare dronkenschap.

Vandaag kon een verklaring opgenomen worden. Het blijkt te gaan om een 53-jarige man uit Spanje die sinds kort in Vlissingen woont. Hij moet gisteren tussen 18.30 en 23.30 uur beroofd zijn van een zwarte, lederen schoudertas en sieraden. In de schoudertas zaten persoonlijke spullen: rijbewijs, ID-kaart, bankpas. Verder kan de aangever zich niets herinneren.

De man vermoedt dat hij buiten kennis geraakt is door toedoen van anderen. Daarom zoekt de politie nu getuigen die hem gezien hebben tussen de Kleine Markt en de Scheldestraat.

Vorig artikelGroot materieel ingezet voor uiteindelijk kleine duinbrand
Volgend artikelPersonenauto’s zwaar beschadigd bij ongeval Ritthem
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier