Ambulancedienst rukt uit voor fietser en medewerkster viskraam

0
© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De ambulancedienst is vandaag tegen de avond tweemaal uitgerukt voor kleine incidenten.

Eerst had een medewerkster van een viskraam bij de jachthaven medische hulp nodig. Ze werd in de kraam op de grond behandeld totdat ze met ondersteuning naar de ambulance kon. Ook twee agenten kwamen poolshoogte nemen. Na verdere behandeling werd besloten de vrouw met spoed naar het ziekenhuis te rijden.

Even later kreeg 112 een melding vanaf het Weyevlietplein. Voor het Scheldemond-college was iemand ten val gekomen met zijn of haar fiets. Een motoragent kwam ter plekke, maar er leken geen andere voertuigen betrokken. Het slachtoffer is zonder spoed afgevoerd. Familieleden of kennissen hebben de fiets meegenomen.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier