Ambulancedienst rukt uit voor fietser en medewerkster viskraam

- Advertentie -

VLISSINGEN – De ambulancedienst is vandaag tegen de avond tweemaal uitgerukt voor kleine incidenten.

Eerst had een medewerkster van een viskraam bij de jachthaven medische hulp nodig. Ze werd in de kraam op de grond behandeld totdat ze met ondersteuning naar de ambulance kon. Ook twee agenten kwamen poolshoogte nemen. Na verdere behandeling werd besloten de vrouw met spoed naar het ziekenhuis te rijden.

- Advertentie -

Even later kreeg 112 een melding vanaf het Weyevlietplein. Voor het Scheldemond-college was iemand ten val gekomen met zijn of haar fiets. Een motoragent kwam ter plekke, maar er leken geen andere voertuigen betrokken. Het slachtoffer is zonder spoed afgevoerd. Familieleden of kennissen hebben de fiets meegenomen.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelGewonden bij verkeersongeval op Sloeweg
Volgend artikelAgenten overmeesteren 21-jarige Duitser met pepperspray
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).