Gewonden bij verkeersongeval op Sloeweg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond is op de Sloeweg tenminste een persoon gewond geraakt na een botsing waarbij twee auto’s betrokken waren.

Rond 22.08 uur vond op de Sloeweg een ongeval plaats met twee personenwagens. Twee ambulances werden opgeroepen om de inzittenden na te kijken.

- Advertentie -

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de tankstations op de Sloeweg. De politie sloot tijdelijk beide rijbanen af. Over de toedracht is niets bekendgemaakt.

Het totaal aantal betrokkenen is niet bekend, wel zijn er twee personen met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgesleept.

- Advertentie -
Vorig artikelGroep fietsers voorkomt duinbrand bij Zwanenburg
Volgend artikelAmbulancedienst rukt uit voor fietser en medewerkster viskraam
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

1 REACTIE

  1. Er wordt daar dagelijks gekeerd. Levensgevaarlijke aktie. Zelf ook al een paar keer vol in de remmen gemoeten voor zo’n kerende wegpiraat.

Reacties zijn gesloten.