Gewonden bij verkeersongeval op Sloeweg

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond is op de Sloeweg tenminste een persoon gewond geraakt na een botsing waarbij twee auto’s betrokken waren.

Rond 22.08 uur vond op de Sloeweg een ongeval plaats met twee personenwagens. Twee ambulances werden opgeroepen om de inzittenden na te kijken.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de tankstations op de Sloeweg. De politie sloot tijdelijk beide rijbanen af. Over de toedracht is niets bekendgemaakt.

Het totaal aantal betrokkenen is niet bekend, wel zijn er twee personen met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgesleept.

Vorig artikelGroep fietsers voorkomt duinbrand bij Zwanenburg
Volgend artikelAmbulancedienst rukt uit voor fietser en medewerkster viskraam
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

1 REACTIE

  1. Er wordt daar dagelijks gekeerd. Levensgevaarlijke aktie. Zelf ook al een paar keer vol in de remmen gemoeten voor zo’n kerende wegpiraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier