Drukste kermisavond in Vlissingen rustig verlopen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Donderdagavond, de drukste kermisavond van de week, is volgens de politie rustig en zonder grote incidenten verlopen.

Gisteravond waren verschillende instanties en opsporingsdiensten aanwezig op de Vlissingse kermis. Zo kon je een buitengewoon opsporingsambtenaar van de gemeente, enkele politieagenten waaronder een jeugdagent en Indigo tegenkomen.

- Advertentie -

Volgens de politie is de drukste avond van de Vlissingse kermis rustig en zonder grote incidenten verlopen. Om 22.30 uur die avond vond traditiegetrouw het vuurwerkspektakel plaats vanaf een ponton op de Westerschelde voor Vlissingen. Duizenden mensen kwamen naar de stad om het vuurwerk te kunnen aanschouwen.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie redt suïcidale man uit zee bij Vlissingen
Volgend artikel10-tallen ampullen methadon weggenomen bij woninginbraak
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.