Het vuurwerk was onder andere te zien vanaf de Oranjedijk. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Donderdagavond, de drukste kermisavond van de week, is volgens de politie rustig en zonder grote incidenten verlopen.

Gisteravond waren verschillende instanties en opsporingsdiensten aanwezig op de Vlissingse kermis. Zo kon je een buitengewoon opsporingsambtenaar van de gemeente, enkele politieagenten waaronder een jeugdagent en Indigo tegenkomen.

Volgens de politie is de drukste avond van de Vlissingse kermis rustig en zonder grote incidenten verlopen. Om 22.30 uur die avond vond traditiegetrouw het vuurwerkspektakel plaats vanaf een ponton op de Westerschelde voor Vlissingen. Duizenden mensen kwamen naar de stad om het vuurwerk te kunnen aanschouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier