Politie redt suïcidale man uit zee bij Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De politie heeft donderdagavond bij het strand van Vlissingen een man uit zee gered die een einde aan zijn leven wilde maken. Dit laat de politie via Facebook weten.

“Gisteravond kregen we een melding van een persoon die het leven niet meer zag zitten. Hij zou zich in de omgeving van de Boulevard bevinden. De collega’s troffen op het strand de man aan die op dat moment nog aan het bellen was met de meldkamer. Toen de man de collega’s zag rende hij de zee in, gelukkig kon men de man veilig uit de zee halen”, aldus de politie via Facebook.

De man werd door de agenten uit voorzorg geboeid zodat hij zichzelf niet meer kon verwonden. Op het politiebureau werd de man direct ontdaan van de handboeien. Inmiddels is een zorgtraject opgestart voor de man.

Heeft u vragen over zelfdoding? Bel dan 0900-0113 of kijk op www.113.nl

Vorig artikelVlissinger (27) aangehouden voor inbraak in woning Koudekerke
Volgend artikelDrukste kermisavond in Vlissingen rustig verlopen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier