Politie redt suïcidale man uit zee bij Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft donderdagavond bij het strand van Vlissingen een man uit zee gered die een einde aan zijn leven wilde maken. Dit laat de politie via Facebook weten.

“Gisteravond kregen we een melding van een persoon die het leven niet meer zag zitten. Hij zou zich in de omgeving van de Boulevard bevinden. De collega’s troffen op het strand de man aan die op dat moment nog aan het bellen was met de meldkamer. Toen de man de collega’s zag rende hij de zee in, gelukkig kon men de man veilig uit de zee halen”, aldus de politie via Facebook.

- Advertentie -

De man werd door de agenten uit voorzorg geboeid zodat hij zichzelf niet meer kon verwonden. Op het politiebureau werd de man direct ontdaan van de handboeien. Inmiddels is een zorgtraject opgestart voor de man.

Heeft u vragen over zelfdoding? Bel dan 0900-0113 of kijk op www.113.nl

- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger (27) aangehouden voor inbraak in woning Koudekerke
Volgend artikelDrukste kermisavond in Vlissingen rustig verlopen
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.