Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie heeft donderdagavond bij het strand van Vlissingen een man uit zee gered die een einde aan zijn leven wilde maken. Dit laat de politie via Facebook weten.

“Gisteravond kregen we een melding van een persoon die het leven niet meer zag zitten. Hij zou zich in de omgeving van de Boulevard bevinden. De collega’s troffen op het strand de man aan die op dat moment nog aan het bellen was met de meldkamer. Toen de man de collega’s zag rende hij de zee in, gelukkig kon men de man veilig uit de zee halen”, aldus de politie via Facebook.

De man werd door de agenten uit voorzorg geboeid zodat hij zichzelf niet meer kon verwonden. Op het politiebureau werd de man direct ontdaan van de handboeien. Inmiddels is een zorgtraject opgestart voor de man.

Heeft u vragen over zelfdoding? Bel dan 0900-0113 of kijk op www.113.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier