Vrouw raakt te water en wordt zwaargewond afgevoerd

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond is een vrouw zwaargewond afgevoerd nadat ze te water was geraakt nabij het Dok van Perry in Vlissingen.

Omstreeks 19.00 uur raakte de vrouw te water. Door getuigen werd 112 gebeld en enkele minuten later werden twee ambulances, verschillende brandweer-eenheden, waaronder een duikteam, en een Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen.

- Advertentie -

Een agent die als eerste ter plaatse was, is het water in gegaan en heeft de vrouw uit het water weten te halen met behulp van zijn collega’s. Vervolgens werd er direct gestart met reanimeren. De opgeroepen traumahelikopter landde op de Peperdijk.

De vrouw is in kritieke toestand met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe de vrouw te water is geraakt, is op dit moment nog niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie waarschuwt twee jongens voor spelen met nepwapens
Volgend artikelKNMI: Code oranje vanwege extreme hitte
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.