De hulpdiensten bij Dok van Perry om eerste hulp te bieden aan de vrouw. © Foto: Conny den Heijer

VLISSINGEN – Vanavond is een vrouw zwaargewond afgevoerd nadat ze te water was geraakt nabij het Dok van Perry in Vlissingen.

Omstreeks 19.00 uur raakte de vrouw te water. Door getuigen werd 112 gebeld en enkele minuten later werden twee ambulances, verschillende brandweer-eenheden, waaronder een duikteam, en een Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen.

Een agent die als eerste ter plaatse was, is het water in gegaan en heeft de vrouw uit het water weten te halen met behulp van zijn collega’s. Vervolgens werd er direct gestart met reanimeren. De opgeroepen traumahelikopter landde op de Peperdijk.

De vrouw is in kritieke toestand met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe de vrouw te water is geraakt, is op dit moment nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier