Vrouw (58) gewond na val met fiets Vlissingen

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Woensdagmiddag is een vrouw gewond geraakt bij een valpartij met haar fiets. De vrouw is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

Rond 16.10 uur kwam het slachtoffer, een 58-jarige vrouw uit Nieuwerkerk aan den IJssel, door onbekende oorzaak in botsing met haar fietsende man en kwam ten val. Dit gebeurde op de kruising van de Burgemeester van Woelderenlaan met de Paauwenburgweg in Vlissingen.

De vrouw is met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes. Over het opgelopen letsel is niets bekend.

Vorig artikelStrandwacht schiet drie zwemmers te hulp bij Vlissingen
Volgend artikelKanovaarders met kind van de Westerschelde gehaald door Strandwacht
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier