Bramenplukker op traject Vlissingen-Middelburg beboet

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie heeft vanmorgen een spoorloper beboet. De man was bramen aan het plukken op het traject Vlissingen-Middelburg.

Volgens ProRail was de man bramen aan het plukken uit struiken die langs het spoor staan op het traject tussen Vlissingen en Middelburg.

De man had zijn fiets geparkeerd binnen de zogeheten profiel vrije ruimte (PVR). Met andere woorden is dit de ruimte die een trein nodig heeft om te kunnen rijden zonder objecten in de omgeving te raken.

Volgens ProRail reageerde de bramenplukker ook niet op het getoeter van de passerende treinen. De politie slingerde de man op de bon. Het proces verbaal bedraagt 140 euro plus 9 euro administratiekosten.

Vorig artikelBrandweer Vlissingen heeft drukke zaterdagmiddag
Volgend artikelMelding keukenbrand blijkt enkel rookontwikkeling
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier