Bramenplukker op traject Vlissingen-Middelburg beboet

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTIE -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmorgen een spoorloper beboet. De man was bramen aan het plukken op het traject Vlissingen-Middelburg.

Volgens ProRail was de man bramen aan het plukken uit struiken die langs het spoor staan op het traject tussen Vlissingen en Middelburg.

- ADVERTENTIE -

De man had zijn fiets geparkeerd binnen de zogeheten profiel vrije ruimte (PVR). Met andere woorden is dit de ruimte die een trein nodig heeft om te kunnen rijden zonder objecten in de omgeving te raken.

Volgens ProRail reageerde de bramenplukker ook niet op het getoeter van de passerende treinen. De politie slingerde de man op de bon. Het proces verbaal bedraagt 140 euro plus 9 euro administratiekosten.

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelBrandweer Vlissingen heeft drukke zaterdagmiddag
Volgend artikelMelding keukenbrand blijkt enkel rookontwikkeling
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier