Bramenplukker op traject Vlissingen-Middelburg beboet

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmorgen een spoorloper beboet. De man was bramen aan het plukken op het traject Vlissingen-Middelburg.

Volgens ProRail was de man bramen aan het plukken uit struiken die langs het spoor staan op het traject tussen Vlissingen en Middelburg.

- Advertentie -

De man had zijn fiets geparkeerd binnen de zogeheten profiel vrije ruimte (PVR). Met andere woorden is dit de ruimte die een trein nodig heeft om te kunnen rijden zonder objecten in de omgeving te raken.

Volgens ProRail reageerde de bramenplukker ook niet op het getoeter van de passerende treinen. De politie slingerde de man op de bon. Het proces verbaal bedraagt 140 euro plus 9 euro administratiekosten.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer Vlissingen heeft drukke zaterdagmiddag
Volgend artikelMelding keukenbrand blijkt enkel rookontwikkeling
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.