Brandweer Vlissingen heeft drukke zaterdagmiddag

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De vrijwillige brandweer van Vlissingen heeft zaterdag een drukke middag gehad. Ze zijn uitgerukt voor twee binnenbranden in de gemeente.

De eerste melding kwam binnen omstreeks 14.30 uur, er zou een brand woeden in een woning aan de Kanariesprenk. De brandweer rukte met een hoogwerker en een tankautospuit uit. Wat de oorzaak van de brand was, is niet bekend.

- ADVERTENTIE -

De tweede melding kwam binnen rond 15.30 uur. Er zou sprake zijn van brand in een woning op de hoek van de Steenhuisstraat met de Schuitvaartgracht. Ook voor deze brand werden een hoogwerker en een tankautospuit ingezet. De brand is ontstaan door kortsluiting in een ventilator. De bewoner van de woning was tijdens het uitbreken van de brand niet aanwezig en daarom moest de brandweer de deur forceren.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier