Brandweer Vlissingen heeft drukke zaterdagmiddag

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De vrijwillige brandweer van Vlissingen heeft zaterdag een drukke middag gehad. Ze zijn uitgerukt voor twee binnenbranden in de gemeente.

De eerste melding kwam binnen omstreeks 14.30 uur, er zou een brand woeden in een woning aan de Kanariesprenk. De brandweer rukte met een hoogwerker en een tankautospuit uit. Wat de oorzaak van de brand was, is niet bekend.

De tweede melding kwam binnen rond 15.30 uur. Er zou sprake zijn van brand in een woning op de hoek van de Steenhuisstraat met de Schuitvaartgracht. Ook voor deze brand werden een hoogwerker en een tankautospuit ingezet. De brand is ontstaan door kortsluiting in een ventilator. De bewoner van de woning was tijdens het uitbreken van de brand niet aanwezig en daarom moest de brandweer de deur forceren.

Vorig artikelMan meldt zichzelf na zware mishandeling partner
Volgend artikelBramenplukker op traject Vlissingen-Middelburg beboet
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier