Brandweer Vlissingen heeft drukke zaterdagmiddag

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De vrijwillige brandweer van Vlissingen heeft zaterdag een drukke middag gehad. Ze zijn uitgerukt voor twee binnenbranden in de gemeente.

De eerste melding kwam binnen omstreeks 14.30 uur, er zou een brand woeden in een woning aan de Kanariesprenk. De brandweer rukte met een hoogwerker en een tankautospuit uit. Wat de oorzaak van de brand was, is niet bekend.

- Advertentie -

De tweede melding kwam binnen rond 15.30 uur. Er zou sprake zijn van brand in een woning op de hoek van de Steenhuisstraat met de Schuitvaartgracht. Ook voor deze brand werden een hoogwerker en een tankautospuit ingezet. De brand is ontstaan door kortsluiting in een ventilator. De bewoner van de woning was tijdens het uitbreken van de brand niet aanwezig en daarom moest de brandweer de deur forceren.

- Advertentie -
Vorig artikelMan meldt zichzelf na zware mishandeling partner
Volgend artikelBramenplukker op traject Vlissingen-Middelburg beboet
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.