Scooterrijder krijgt hulp na achtervolging en ontkomt

De scooter waar de man op reed. © Foto: Politie Zeeland-West-Brabant

VLISSINGEN – Vanmiddag ontstond er een achtervolging nadat de politie een scooterrijder op het oog had die een overtreding beging. De bestuurder wist met hulp van anderen te ontkomen.

Via Twitter laat de politie weten dat ze een scooterrijder een overtreding zagen begaan. De politie wilde de man aan de kant zetten om het hem hier mede te delen.

In plaats van te stoppen reed de man weg. De man veroorzaakte zulke gevaarlijke situaties tijdens de achtervolging dat de politie besloot de achtervolging te staken. De man is hierdoor ontkomen. De scooter waar hij op reed werd enige tijd later teruggevonden in een tuin van een woning in het Middengebied in Vlissingen.

“Helaas wist de verdachte met hulp van de bewoonster te ontkomen, ook geholpen door omstanders uit de buurt”. De identiteit van de man is bekend bij de politie. Hij zal zich later voor zijn daden moeten verantwoorden.

Vorig artikelStrandwacht maant badgast om gevaarlijk diepe kuil te dichten
Volgend artikelPolitie lost waarschuwingsschot bij aanhouding verdachten
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier