Scooterrijder krijgt hulp na achtervolging en ontkomt

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag ontstond er een achtervolging nadat de politie een scooterrijder op het oog had die een overtreding beging. De bestuurder wist met hulp van anderen te ontkomen.

Via Twitter laat de politie weten dat ze een scooterrijder een overtreding zagen begaan. De politie wilde de man aan de kant zetten om het hem hier mede te delen.

- Advertentie -

In plaats van te stoppen reed de man weg. De man veroorzaakte zulke gevaarlijke situaties tijdens de achtervolging dat de politie besloot de achtervolging te staken. De man is hierdoor ontkomen. De scooter waar hij op reed werd enige tijd later teruggevonden in een tuin van een woning in het Middengebied in Vlissingen.

“Helaas wist de verdachte met hulp van de bewoonster te ontkomen, ook geholpen door omstanders uit de buurt”. De identiteit van de man is bekend bij de politie. Hij zal zich later voor zijn daden moeten verantwoorden.

- Advertentie -
Vorig artikelStrandwacht maant badgast om gevaarlijk diepe kuil te dichten
Volgend artikelPolitie lost waarschuwingsschot bij aanhouding verdachten
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.