Fietser komt ten val en raakt zwaargewond

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een man die zwaargewond was geraakt omdat hij ten val was gekomen met zijn fiets.

Rond 01.00 uur wilde de man op het fietspad langs de Koudekerkseweg ter hoogte van de Olympiaweg een andere fietser inhalen. Door onbekende oorzaak raakten beide fietssturen in elkaar en kwam het slachtoffer ten val.

- Advertentie -

Twee ambulances en een Rotterdamse traumahelikopter werden opgeroepen. Volgens een politiewoordvoerster heeft het slachtoffer, een 19-jarige man uit de gemeente Veere, hoofdletsel opgelopen en is hij met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De komst van de traumahelikopter bleek niet nodig te zijn.

- Advertentie -
Vorig artikelPersonen te water door hoge golf van passerend zeeschip
Volgend artikelTwee personen gewond na steekpartij Boulevard Evertsen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.