Fietser komt ten val en raakt zwaargewond

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vannacht zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een man die zwaargewond was geraakt omdat hij ten val was gekomen met zijn fiets.

Rond 01.00 uur wilde de man op het fietspad langs de Koudekerkseweg ter hoogte van de Olympiaweg een andere fietser inhalen. Door onbekende oorzaak raakten beide fietssturen in elkaar en kwam het slachtoffer ten val.

Twee ambulances en een Rotterdamse traumahelikopter werden opgeroepen. Volgens een politiewoordvoerster heeft het slachtoffer, een 19-jarige man uit de gemeente Veere, hoofdletsel opgelopen en is hij met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De komst van de traumahelikopter bleek niet nodig te zijn.

Vorig artikelPersonen te water door hoge golf van passerend zeeschip
Volgend artikelTwee personen gewond na steekpartij Boulevard Evertsen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier