Twee personen gewond na steekpartij Boulevard Evertsen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond zijn twee personen gewond geraakt bij een steekpartij op de Boulevard Evertsen. Twee daders zijn aangehouden.

Rond 23.15 uur vanavond zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een melding van een steekpartij op de Boulevard Evertsen in Vlissingen ter hoogte van Grand Café Raymondo.

- Advertentie -

Volgens de politie raakten twee personen gewond en zijn er twee verdachten aangehouden. Twee ambulances en een traumahelikopter rukten uit om hulp te verlenen. De helikopter landde naast de snelweg A58 ter hoogte van Heinkenszand voor een rendez-vous met de ambulancedienst die één van de twee slachtoffers op dat moment vervoerde.

Volgens een woordvoerder van de politie zou de steekpartij een gevolg zijn van een ruzie. De omgeving is kort afgezet geweest voor onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelFietser komt ten val en raakt zwaargewond
Volgend artikelVerdachten steekpartij Boulevard zijn Vlissingers van 15 en 19 jaar
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.