Twee personen gewond na steekpartij Boulevard Evertsen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vanavond zijn twee personen gewond geraakt bij een steekpartij op de Boulevard Evertsen. Twee daders zijn aangehouden.

Rond 23.15 uur vanavond zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een melding van een steekpartij op de Boulevard Evertsen in Vlissingen ter hoogte van Grand Café Raymondo.

Volgens de politie raakten twee personen gewond en zijn er twee verdachten aangehouden. Twee ambulances en een traumahelikopter rukten uit om hulp te verlenen. De helikopter landde naast de snelweg A58 ter hoogte van Heinkenszand voor een rendez-vous met de ambulancedienst die één van de twee slachtoffers op dat moment vervoerde.

Volgens een woordvoerder van de politie zou de steekpartij een gevolg zijn van een ruzie. De omgeving is kort afgezet geweest voor onderzoek.

Vorig artikelFietser komt ten val en raakt zwaargewond
Volgend artikelVerdachten steekpartij Boulevard zijn Vlissingers van 15 en 19 jaar
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier