Brand op volkstuinencomplex Donkereweg Ritthem

- Advertentie -

RITTHEM – Vanmiddag heeft op het volkstuinencomplex aan de Donkereweg in Ritthem een brand gewoed. Vermoedelijk stond er een caravan in brand.

Om iets voor 15.30 uur werd de brand ontdekt en werden er direct twee tankautospuiten en een waterwagen opgeroepen. Ook werd er een ambulanceteam opgeroepen.

- Advertentie -

Volgens Cristel Willems, woordvoerder van de politie, zou er brand hebben gewoed in een caravan en zou deze uitslaand zijn geweest. Om 15.43 uur werd het sein ‘brand meester’ gegeven. Ook zouden er in de nabijheid van de caravan gasflessen staan, of deze vlam hebben gevat, is niet bekend.

Medewerkers van de ambulance hebben een man onderzocht die in de rook heeft gestaan. Dezelfde man werd rond 16.00 uur door de politie aangehouden op verdenking van brandstichting. De man is een 57-jarige inwoner van Vlissingen.

De politie doet onderzoek ter plaatse. Hierdoor is de omgeving op dit moment nog afgesloten met lint.

© Foto Conny den Heijer
- Advertentie -
Vorig artikelGele vlag op Badstrand na ontdekking van licht oliespoor
Volgend artikelTwee personen gewond bij ongeval op Sloeweg Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.