Twee personen gewond bij ongeval op Sloeweg Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanmiddag zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de Sloeweg in Vlissingen. Bij het ongeval zijn twee auto’s betrokken.

Vanmiddag om iets voor 18.00 uur raakten twee auto’s betrokken bij een ongeval op de kruising van de Sloeweg en de Weijevlietweg. Door nog onbekende oorzaak kwamen beide auto’s met elkaar in botsing en kwam uiteindelijk één van de twee auto’s tot stilstand tegen de betonnen rand van de nabijgelegen fietstunnel. Hierdoor is er glas op het fietspad en het trottoir gekomen.

- ADVERTENTIE -

Toen de hulpdiensten aankwamen, zat de bestuurder nog in het voertuig. De bijrijdster had bloed in haar gezicht. Beiden zijn met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Een bergingsbedrijf zal beide voertuigen bergen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTIE -

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.