Twee personen gewond bij ongeval op Sloeweg Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de Sloeweg in Vlissingen. Bij het ongeval zijn twee auto’s betrokken.

Vanmiddag om iets voor 18.00 uur raakten twee auto’s betrokken bij een ongeval op de kruising van de Sloeweg en de Weijevlietweg. Door nog onbekende oorzaak kwamen beide auto’s met elkaar in botsing en kwam uiteindelijk één van de twee auto’s tot stilstand tegen de betonnen rand van de nabijgelegen fietstunnel. Hierdoor is er glas op het fietspad en het trottoir gekomen.

Toen de hulpdiensten aankwamen, zat de bestuurder nog in het voertuig. De bijrijdster had bloed in haar gezicht. Beiden zijn met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Een bergingsbedrijf zal beide voertuigen bergen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
Vorig artikelBrand op volkstuinencomplex Donkereweg Ritthem
Volgend artikelKlant met spullen onder kleding maakt stampij in supermarkt
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier