Twee personen gewond bij ongeval op Sloeweg Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de Sloeweg in Vlissingen. Bij het ongeval zijn twee auto’s betrokken.

Vanmiddag om iets voor 18.00 uur raakten twee auto’s betrokken bij een ongeval op de kruising van de Sloeweg en de Weijevlietweg. Door nog onbekende oorzaak kwamen beide auto’s met elkaar in botsing en kwam uiteindelijk één van de twee auto’s tot stilstand tegen de betonnen rand van de nabijgelegen fietstunnel. Hierdoor is er glas op het fietspad en het trottoir gekomen.

- Advertentie -

Toen de hulpdiensten aankwamen, zat de bestuurder nog in het voertuig. De bijrijdster had bloed in haar gezicht. Beiden zijn met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Een bergingsbedrijf zal beide voertuigen bergen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelBrand op volkstuinencomplex Donkereweg Ritthem
Volgend artikelKlant met spullen onder kleding maakt stampij in supermarkt
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.