16-jarige jongen aangehouden voor betrokkenheid bij beroving

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – De politie heeft vanmorgen iemand aangehouden voor zijn mogelijk betrokkenheid bij een gewelddadige straatroof op 11 mei 2018 bij het NS-station in Souburg.

De verdachte, een 16-jarige jongen, werd vanmorgen door agenten aangehouden. Hij zit vast. De recherche doet verder onderzoek naar zijn mogelijke betrokkenheid bij de beroving. De politie is nog op zoek naar de medeverdachten.

- ADVERTENTIE -

Op 11 mei jl. werden nabij het NS-station in Oost-Souburg twee jongens op gewelddadige wijze beroofd door drie straatrovers. De slachtoffers werden geschopt en geslagen, ook werden zij bedreigd met een mes. Een van de slachtoffers liep een hoofdwond op.

De daders gingen er met mobiele telefoons van de slachtoffers vandoor. De politie startte direct na het incident een onderzoek naar de daders en sluit niet uit dat de daders betrokken zijn bij andere berovingen.

Zie ook:
– Jongens mishandeld en beroofd langs Kanaal door Walcheren (11 mei 2018)

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!