16-jarige jongen aangehouden voor betrokkenheid bij beroving

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De politie heeft vanmorgen iemand aangehouden voor zijn mogelijk betrokkenheid bij een gewelddadige straatroof op 11 mei 2018 bij het NS-station in Souburg.

De verdachte, een 16-jarige jongen, werd vanmorgen door agenten aangehouden. Hij zit vast. De recherche doet verder onderzoek naar zijn mogelijke betrokkenheid bij de beroving. De politie is nog op zoek naar de medeverdachten.

- Advertentie -

Op 11 mei jl. werden nabij het NS-station in Oost-Souburg twee jongens op gewelddadige wijze beroofd door drie straatrovers. De slachtoffers werden geschopt en geslagen, ook werden zij bedreigd met een mes. Een van de slachtoffers liep een hoofdwond op.

De daders gingen er met mobiele telefoons van de slachtoffers vandoor. De politie startte direct na het incident een onderzoek naar de daders en sluit niet uit dat de daders betrokken zijn bij andere berovingen.

Zie ook:
– Jongens mishandeld en beroofd langs Kanaal door Walcheren (11 mei 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelSlachtoffers ongeval Sloeweg maken het relatief goed
Volgend artikelAuto in Kanaal door Walcheren bij Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.