Auto in Kanaal door Walcheren bij Oost-Souburg

© Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Een auto is vanavond te water geraakt in het Kanaal door Walcheren bij Souburg. In het voertuig zaten geen mensen.

Om iets voor 20.30 uur kreeg de meldkamer een melding van een persoon te water bij het Draaibrugpad in Oost-Souburg. Verschillende brandweervoertuigen werden opgeroepen. Ook een ambulanceteam werd met spoed ter plekke gevraagd.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland is er een auto te water geraakt in het Kanaal door Walcheren. Dit omdat de auto niet op de handrem was gezet. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland zat er niemand in het voertuig.

De brandweer is samen met de politie de locatie van de auto, die onder water ligt, aan het vaststellen. Dit zodat het voertuig straks uit het water kan worden gehaald. Een bergingsbedrijf is inmiddels ter plaatse.

© Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier