Gevallen man onder protest naar ambulance geleid

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man die gevallen zou zijn in de Sint Jacobsstraat is vanmiddag onder protest naar de gereedstaande ambulance in de Walstraat gebracht.

Bij aankomst van de hulpdiensten zat de man trillend op een bankje voor een tattooshop. Omstanders zeiden dat hij gevallen was. De communicatie verliep moeizaam omdat de man, net als zijn aanwezige kennis, alleen Pools sprak.

- Advertentie -

Uiteindelijk bracht een telefonische tolk uitkomst. Toen de tolk hem vertelde dat hij naar het ziekenhuis gebracht zou worden, probeerde de man te ontkomen. Hij werd tegengehouden en met de hulp van een politie-agent naar de ambulance geleid.

Een andere man kreeg rond 16.00 uur medische verzorging nabij het NS-station Vlissingen Souburg (foto onder). Volgens een getuige kwam de man aanfietsen met hoge snelheid, botste tegen een geel markeringspaaltje, maakte een salto en klapte tegen het wegdek. Het slachtoffer was bij kennis en bereikte, met ondersteuning, lopend de ambulance.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelAuto rond half tien uit Kanaal door Walcheren gehaald
Volgend artikelMan geboeid afgevoerd na vechtpartij met gewonde in binnenstad
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).