Auto rond half tien uit Kanaal door Walcheren gehaald

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De personenwagen die vanavond tegen half negen in het Kanaal door Walcheren terechtkwam, is kort na 21.30 uur geborgen.

De geparkeerde auto zonder inzittenden stond niet op de handrem. Het voertuig begon te rollen, raakte te water en dreef naar het midden van het kanaal. Voorbijkomende roeiers hielpen de toegesnelde hulpdiensten door een touw aan de nog zichtbare auto te bevestigen. Terug aan de walkant bij station Vlissingen Souburg ging het voertuig alsnog kopje onder.

- Advertentie -

Twee duikers van de brandweer zijn het water ingegaan voordat de auto geborgen kon worden.

Zie ook:
– Auto in Kanaal door Walcheren bij Oost-Souburg (20 augustus 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelAuto in Kanaal door Walcheren bij Oost-Souburg
Volgend artikelGevallen man onder protest naar ambulance geleid
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).