Persoon met spoed naar ziekenhuis na ongeval Westerzicht

- Advertentie -

VLISSINGEN – De hulpdiensten zijn vanmiddag uitgerukt voor een ongeval in de Vlissingse wijk Westerzicht. Een persoon raakte zwaargewond door een val.

Vanmiddag rond 16.05 uur vond er in Westerzicht, nabij het pand van stichting ROAT, een ongeval plaats waarbij iemand zou zijn gevallen. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter uit Amsterdam, werden met spoed opgeroepen. Al snel werd de traumahelikopter afgemeld.

- Advertentie -

Volgens omstanders zou het slachtoffer op het dak van het nabijgelegen pand hebben gelopen. Met spoed is hij per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Update 23.59 uur – Volgens bronnen zou het gaan om een jongen die aan het klimmen was en naar beneden viel. Hij zou intern letsel opgelopen hebben. Mogelijk deed hij aan freerunning.

- Advertentie -
Vorig artikelNoodverordening van kracht tijdens ontploffen zeemijn van 697 kilo
Volgend artikelFlinke waterfontein bij gecontroleerde ontploffing zeemijn
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.