Persoon met spoed naar ziekenhuis na ongeval Westerzicht

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De hulpdiensten zijn vanmiddag uitgerukt voor een ongeval in de Vlissingse wijk Westerzicht. Een persoon raakte zwaargewond door een val.

Vanmiddag rond 16.05 uur vond er in Westerzicht, nabij het pand van stichting ROAT, een ongeval plaats waarbij iemand zou zijn gevallen. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter uit Amsterdam, werden met spoed opgeroepen. Al snel werd de traumahelikopter afgemeld.

Volgens omstanders zou het slachtoffer op het dak van het nabijgelegen pand hebben gelopen. Met spoed is hij per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Update 23.59 uur – Volgens bronnen zou het gaan om een jongen die aan het klimmen was en naar beneden viel. Hij zou intern letsel opgelopen hebben. Mogelijk deed hij aan freerunning.

Vorig artikelNoodverordening van kracht tijdens ontploffen zeemijn van 697 kilo
Volgend artikelFlinke waterfontein bij gecontroleerde ontploffing zeemijn
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier