Bestelwagen en scooter in botsing op Paul Krugerstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – De berijdster van een scooter is vanavond gewond afgevoerd nadat ze aangereden werd toen ze overstak bij de Keersluisbrug.

Even na 19.00 uur stak de vrouw de Paul Krugerstraat over bij de kruising met de Nieuwe Vlissingseweg, op een plek waar alleen voetgangers een verkeerslicht hebben, fietsers en bromfietsers moeten omrijden.

- Advertentie -

Net voordat ze aan de overkant zou komen, werd de scooterrijdster vol in de rechterflank geraakt door een bestelwagen. De bestuurder hiervan beklaagde zich over de hoge snelheid waarmee de scooter gereden had.

Een wielrenner die getuige was, gaf de politie informatie en liet zijn gegevens achter. Beide voertuigen raakten beschadigd. De gewonde vrouw is zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelBeginnende bestuurder rijdt met 191 km/u over N254
Volgend artikelGemeente waarschuwt voor blauwalg in vijver Nollebos
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).