Gloeiende resten barbecue zetten container in brand

- Advertentie -

VLISSINGEN – Resten van een barbecue hebben vanmiddag een vuilcontainer in brand gezet in de oude stad.

Bewoners van de voormalige Willem III-kazerne hadden eten klaargemaakt op een barbecue. De restanten van het vuur gingen meteen de afvalcontainer langs de Simon Stevinstraat in. Als gevolg hiervan moest de brandweer uitrukken om de container vol met water te zetten. De klus was snel geklaard.

- Advertentie -

Mensen die achter de kazerne wonen, klagen erover regelmatig in de rook te zitten door culinaire activiteiten van hun Oosteuropese buren.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie beboet man met katapulten en bijltje
Volgend artikelPolitie voert dronken persoon af van Singel
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).