Twee jongens aangehouden voor straatroof in juni

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

WEST-SOUBURG – De politie heeft vandaag twee verdachten aangehouden voor een straatroof die werd gepleegd op 2 juni jl. aan de Van Doornlaan.

Zaterdagavond 2 juni rond 22.15 uur kreeg de politie een melding dat de straatroof was gepleegd. Het slachtoffer was door twee mannen bedreigd en beroofd van onder meer zijn telefoon. De man zat bij een speelveldje aan de Van Doornlaan toen hij werd beroofd. De verdachten waren er vandoor gegaan met zijn spullen. Meerdere agenten kwamen ter plaatse om de omgeving af te zoeken. Ook 2 politiehonden werkten mee.

Vandaag heeft de politie twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht betrokken te zijn geweest bij de straatroof. De verdachten zijn jongens van 17 en 19 jaar uit Vlissingen.

Zie ook:
– Man (25) slachtoffer van straatroof in West-Souburg (3 juni 2018)

Vorig artikelWeer bedrijfsongeval bij Amels: twee personen gewond
Volgend artikelAfval in brand op Ravesteijnplein, brandweer Olympiaweg blust
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier