Twee jongens aangehouden voor straatroof in juni

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

WEST-SOUBURG – De politie heeft vandaag twee verdachten aangehouden voor een straatroof die werd gepleegd op 2 juni jl. aan de Van Doornlaan.

Zaterdagavond 2 juni rond 22.15 uur kreeg de politie een melding dat de straatroof was gepleegd. Het slachtoffer was door twee mannen bedreigd en beroofd van onder meer zijn telefoon. De man zat bij een speelveldje aan de Van Doornlaan toen hij werd beroofd. De verdachten waren er vandoor gegaan met zijn spullen. Meerdere agenten kwamen ter plaatse om de omgeving af te zoeken. Ook 2 politiehonden werkten mee.

- Advertentie -

Vandaag heeft de politie twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht betrokken te zijn geweest bij de straatroof. De verdachten zijn jongens van 17 en 19 jaar uit Vlissingen.

Zie ook:
– Man (25) slachtoffer van straatroof in West-Souburg (3 juni 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelWeer bedrijfsongeval bij Amels: twee personen gewond
Volgend artikelAfval in brand op Ravesteijnplein, brandweer Olympiaweg blust
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.