Weer bedrijfsongeval bij Amels: twee personen gewond

Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag vond er bij Amels aan de Koningsweg weer een bedrijfsongeval plaats. Twee personen raakten gewond.

Om iets over 13.00 uur werden twee ambulanceteams, een traumahelikopter en twee brandweervoertuigen opgeroepen voor een melding bij Amels aan de Koningsweg in Vlissingen.

Volgens een politiewoordvoerster betreft het een bedrijfsongeval waarbij twee personen gewond zijn geraakt. “Er zijn twee personen gewond aangetroffen onder aan een ladder/ trap”, aldus de woordvoerster.

Om 13.30 uur landde de Rotterdamse traumahelikopter op het bedrijventerrein aan de Koningsweg. Over de ernst en de aard van het letsel is op dit moment niets bekend. De arbeidsinspectie is ingeschakeld om dit ongeval te onderzoeken.

Eerder deze week vond er bij Amels in dezelfde hal een bedrijfsongeval plaats. Hiervoor werd ook een traumahelikopter opgeroepen, deze werd toen vroegtijdig afgemeld.

Zie ook:
Gewonde afgevoerd na bedrijfsongeval bij scheepsbouwer (4 september 2018)

Vorig artikelRuzie mondt uit in steekpartij, een verdachte aangehouden
Volgend artikelTwee jongens aangehouden voor straatroof in juni
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier