Weer bedrijfsongeval bij Amels: twee personen gewond

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag vond er bij Amels aan de Koningsweg weer een bedrijfsongeval plaats. Twee personen raakten gewond.

Om iets over 13.00 uur werden twee ambulanceteams, een traumahelikopter en twee brandweervoertuigen opgeroepen voor een melding bij Amels aan de Koningsweg in Vlissingen.

- Advertentie -

Volgens een politiewoordvoerster betreft het een bedrijfsongeval waarbij twee personen gewond zijn geraakt. “Er zijn twee personen gewond aangetroffen onder aan een ladder/ trap”, aldus de woordvoerster.

Om 13.30 uur landde de Rotterdamse traumahelikopter op het bedrijventerrein aan de Koningsweg. Over de ernst en de aard van het letsel is op dit moment niets bekend. De arbeidsinspectie is ingeschakeld om dit ongeval te onderzoeken.

Eerder deze week vond er bij Amels in dezelfde hal een bedrijfsongeval plaats. Hiervoor werd ook een traumahelikopter opgeroepen, deze werd toen vroegtijdig afgemeld.

Zie ook:
Gewonde afgevoerd na bedrijfsongeval bij scheepsbouwer (4 september 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelRuzie mondt uit in steekpartij, een verdachte aangehouden
Volgend artikelTwee jongens aangehouden voor straatroof in juni
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.