Scootmobielrijders gewond op twee plekken in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee berijders van scootmobiels zijn vandaag ten val gekomen, getuigen schakelden de hulpdiensten in.

Vanmiddag kwam een 87-jarige man ten val toen hij op de Van der Helstlaan probeerde een naderende auto te ontwijken (foto). Het slachtoffer had zijn scootmobiel pas een week. Hij zat al snel weer op het voertuig en rookte een sigaret.

- Advertentie -

Een vrouw had vanavond minder geluk, ze viel met haar scootmobiel op de Piet Heinkade ter hoogte van de sluizen en liep een flink bloedende beenwond op. Een agent van de nabijgelegen Waterpolitie bood eerste hulp samen met omstanders. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.

Los hiervan heeft de politie vandaag boetes en waarschuwingen uitgedeeld op de boulevard (foto onder) aan personen die het rijverbod voor motorvoertuigen tussen 13 en 17 uur negeerden.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelKroegbezoeker in Walstraat naar ziekenhuis vervoerd
Volgend artikelBrandweer opgeroepen voor meting in Ritthemsestraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).