Kroegbezoeker in Walstraat naar ziekenhuis vervoerd

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man is vanavond met spoed naar het ziekenhuis gebracht vanaf een terras in de Walstraat.

Om 22.19 uur werd 112 gebeld voor een man die op de grond lag voor een café. De politie kwam snel naar het terras en probeerde het slachtoffer te laten zeggen wat er gebeurd was. Dat lukte nauwelijks.

- Advertentie -

Samen met ambulance-medewerkers hielpen de agenten daarna het slachtoffer op een brancard. De man werd lange tijd behandeld, om 22.55 uur vertrok de ambulance met zwaailicht en sirene naar het ziekenhuis.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie bekeurt deelnemer aan luidruchtige bruidsstoet in binnenstad
Volgend artikelScootmobielrijders gewond op twee plekken in Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).