Ruim 100 bestuurders gecontroleerd op alcohol in havengebied

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN-OOST – Vrijdagmorgen zijn in het havengebied van Vlissingen-Oost ruim honderd professionele bestuurders op het gebruik van alcohol gecontroleerd.

De controle was vooral gericht op het gebruik van alcohol door professionele bestuurders, omdat bekend is dat zij ’s morgens vroeg soms dronken achter het stuur zitten door restalcohol van de avond ervoor.

Tussen 6.00 en 10.30 uur controleerden agenten met opsporingsambtenaren van de douane de bestuurders van 70 vrachtwagens, bijna dertig bedrijfsbusjes, zeven personenauto’s, een bestuurder van een heftruck en een bromfiets.

Bij twee bestuurders werd nog restalcohol geconstateerd. Eén bestuurder zat boven de wettelijk toegestane limiet en kreeg een rijverbod van een uur en een proces-verbaal. De ander bleek net onder de limiet te zitten en kreeg een waarschuwing.

De douane onderwierp verder een aantal voertuigen aan een controle vanwege het vervoer van douanegoederen. Er werden geen bijzonderheden ontdekt.

Vorig artikelBrandweer in actie voor smeulende kachelbekleding in Rosenburg
Volgend artikelMan in Vlissingen aangehouden voor bezit pistool en taser
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier