Ruim 100 bestuurders gecontroleerd op alcohol in havengebied

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN-OOST – Vrijdagmorgen zijn in het havengebied van Vlissingen-Oost ruim honderd professionele bestuurders op het gebruik van alcohol gecontroleerd.

De controle was vooral gericht op het gebruik van alcohol door professionele bestuurders, omdat bekend is dat zij ’s morgens vroeg soms dronken achter het stuur zitten door restalcohol van de avond ervoor.

- ADVERTENTIE -

Tussen 6.00 en 10.30 uur controleerden agenten met opsporingsambtenaren van de douane de bestuurders van 70 vrachtwagens, bijna dertig bedrijfsbusjes, zeven personenauto’s, een bestuurder van een heftruck en een bromfiets.

Bij twee bestuurders werd nog restalcohol geconstateerd. Eén bestuurder zat boven de wettelijk toegestane limiet en kreeg een rijverbod van een uur en een proces-verbaal. De ander bleek net onder de limiet te zitten en kreeg een waarschuwing.

De douane onderwierp verder een aantal voertuigen aan een controle vanwege het vervoer van douanegoederen. Er werden geen bijzonderheden ontdekt.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!