Brandweer in actie voor smeulende kachelbekleding in Rosenburg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vandaag is rond het middaguur brand ontstaan in de huiskamer van een woning aan de Rosenburglaan.

Het ging mis in/rond een kachel. De rookontwikkeling was gering, maar de brandweer moest wel de smeulende bekleding van de kachel verwijderen en buiten in de tuin blussen. Ook werden emmers met hete as naar buiten gedragen.

- Advertentie -

Met behulp van de autoladder heeft de brandweer de schoorsteen van bovenaf geïnspecteerd met een warmtebeeldcamera. Daarna zijn roet- en koolresten van de schoorsteenwand geveegd. De woning is geventileerd.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer verricht meting in tuin Koudekerke
Volgend artikelRuim 100 bestuurders gecontroleerd op alcohol in havengebied
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).