Scootmobieler gewond bij val in Aagje Dekenstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – De berijder van een scootmobiel is vanmiddag ten val gekomen in de Aagje Dekenstraat en gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval voltrok zich even voor 14.00 uur. Volgens een getuige die aan de andere kant van de straat op de bus zat te wachten, werd het slachtoffer niet aangereden, maar probeerde de man te keren en verloor hij daarbij het evenwicht.

- Advertentie -

Voorbijgangers schoten meteen te hulp. Een politie-agent met een burgerauto kwam als eerste professionele hulpverlener ter plekke en bleef totdat collega’s arriveerden. Samen met ambulance-medewerkers tilden de agenten het slachtoffer op een brancard.

Een klein uur later kwam een vrouw ten val in of nabij een supermarkt aan de Glacisstraat. Ook zij is naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertentie -
Vorig artikelVuilniscontainer in brand op Verkuijl Quakkelaarstraat
Volgend artikelJeugdige bezoekers zetten Vrijburgbad op stelten
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).