Jeugdige bezoekers zetten Vrijburgbad op stelten

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Jongeren hebben afgelopen weekend voor overlast gezorgd in het Vrijburgbad in Vlissingen.

De politie laat via Instagram weten dat de jongeren het zwembad, dat gelegen is tussen Vlissingen en Middelburg, op stelten hadden gezet. Ook zou er buiten het zwembad een vechtpartij hebben plaatsgevonden.

- Advertentie -

“Door dit soort gedrag is ook de veiligheid van andere bezoekers in het geding en misschien zelfs wel in gevaar!”, zo schrijft de politie op Instagram.

Excuses maken

Volgens de politie zijn er camerabeelden van het voorval beschikbaar en zijn de jeugdige raddraaiers voorlopig niet meer welkom in het zwembad. Als de jongeren van plan zijn om weer te gaan zwemmen krijgen ze een pandverbod uitgereikt. De wijkagenten vragen via Instagram of de jongeren hun excuses willen maken aan het zwembadpersoneel.

- Advertentie -
Vorig artikelScootmobieler gewond bij val in Aagje Dekenstraat
Volgend artikelVlissinger meldt gaslucht in flat en gaat de stad in
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.