Jeugdige bezoekers zetten Vrijburgbad op stelten

Archief-foto © Pixabay

VLISSINGEN – Jongeren hebben afgelopen weekend voor overlast gezorgd in het Vrijburgbad in Vlissingen.

De politie laat via Instagram weten dat de jongeren het zwembad, dat gelegen is tussen Vlissingen en Middelburg, op stelten hadden gezet. Ook zou er buiten het zwembad een vechtpartij hebben plaatsgevonden.

“Door dit soort gedrag is ook de veiligheid van andere bezoekers in het geding en misschien zelfs wel in gevaar!”, zo schrijft de politie op Instagram.

Excuses maken

Volgens de politie zijn er camerabeelden van het voorval beschikbaar en zijn de jeugdige raddraaiers voorlopig niet meer welkom in het zwembad. Als de jongeren van plan zijn om weer te gaan zwemmen krijgen ze een pandverbod uitgereikt. De wijkagenten vragen via Instagram of de jongeren hun excuses willen maken aan het zwembadpersoneel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier