Vlissinger meldt gaslucht in flat en gaat de stad in

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een bewoner van een flatwoning aan de Acacialaan heeft vanmiddag melding gemaakt van een gaslucht in de flatportiek.

Daarna vertrok de bewoner de stad in, zodat de brandweer en Delta niemand aantroffen. Mensen uit de straat boden nog wel aan de bewoner te bellen. De brandweer had echter metingen verricht die niet wezen op een gaslek en keerde terug naar de kazerne. Een monteur van Delta controleerde vervolgens de leidingen.

- Advertentie -

Bij graafwerkzaamheden langs de De Willem Ruysstraat is vanmiddag rond 14.00 uur een stroomkabel geraakt. Daardoor trad een storing op, zo meldt Enduris, een klein aantal klanten werd getroffen. De storing was om 15.08 uur verholpen.

- Advertentie -
Vorig artikelJeugdige bezoekers zetten Vrijburgbad op stelten
Volgend artikelPolitie onderzoekt melding spoedgeval Anjelierenlaan
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

2 REACTIES

  1. Een reactie van de bewoner van het portiek van de Acacialaan ,maandag ochtend werd ik wakker van een geluid van weg halen stoeptegels ,ik bed uit kleren aan en naar de portiek deur om verhaal te halen ,wat er loos is ,er werd gemeld dat na controle 3 weken terug er een gas lek was / is buiten het portiek ,zo zeg ik tegen de werk mannen ,waarom worden de bewoners daar niet voor ingelicht dat er voor de portiek ingang een gas lek is ,schande wij zaten dus weken lang met een gas bom opgescheept,nu werd het gerepareerd prima ,maar deze middag ging ik de voordeur uit van mijn huis ( portiek in ) en rook warempel een gaslucht ,ok ik naar binnen en belde met DNWG dat ik nu wel een gas lucht rook in het portiek ,heb gezegd dat hier niet voor thuis blijf ,en waarom !!!!! omdat ik als bewonen van deze portiek ook niet 3 weken terug op de hoogte ben gesteld .Dat er een gaslek was ,nu stonden er ineens veel brandweer lieden voor de deur en deze bewoner was gewoon om boodschappen ,dus niet thuis word ik door een buurman gebeld dat er brandweer mannen voor de deur stonden ,ik als bewoner ging er van uit 3 weken terug was er echt een gaslek en word niet ingelicht door de instantie ,er wonen 4 bewoners in het portiek en nu word er geschreven ,de bewoner gaat gewoon winkelen ,een mens moet toch eten ,kortom heb DNWG als nog gebeld en word met een protocol geinformeert dat ik aangifte moet doen ,is DNWG daar ook niet verkeerd bezig om zonder ook maar een melding te doen naar de bewoners ,en moet ik via email een klacht indienen ,wat ik zeer raar vind .

    dit wilde ik even kwijt mvg RS K

  2. Ach, jaren geleden woonde ik op de Hogeweg waar nu de koopwoningen staan schuin achter het ziekenhuis. De Deltanuts had de gasmeters weggehaald en hadden vergeten 1 gaskraan goed af te sluiten. Bel je de Deltanuts op om dit te melden krijg je als antwoord dat ik maar een loodgieter moest bellen. Even wat dreigender gepraat over de lijn en geëist dat zij kwamen omdat zij de meters hadden afgesloten ook van de appartementen die nog bewoond waren……

Reacties zijn gesloten.