Man wordt tweemaal van straat gehaald in twee dagen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man die gisteravond werd aangetroffen op de Singel is vanavond opnieuw gevonden langs de Badhuisstraat.

Hij lag even na 18.00 uur tegen een geparkeerde auto, omstanders boden hulp en belden 112. Gisteravond meldde 112 Vlissingen & Souburg dat hij verklaarde een epilepsie-aanval te hebben. Het slachtoffer deed zulks ook vanavond. Op vragen over de ruikbare dranklucht zei hij wederom niet gedronken te hebben.

- Advertentie -

Gisteren nam de politie het slachtoffer mee, vanavond ging hij per ambulance weg.

- Advertentie -
Vorig artikel20 kilo cocaïne met straatwaarde van half miljoen aangetroffen op schip
Volgend artikelMan rent weg na aanrijding, wordt gevonden in Huisartsenpost
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).