Man rent weg na aanrijding, wordt gevonden in Huisartsenpost

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een scooterrijder is vanmiddag gewond weggerend na een aanrijding met een fietsster en later aangetroffen in de Huisartsenpost.

Getuigen zagen rond 15.40 uur vanuit hun auto de scooter en de fiets uit tegenovergestelde richting komen op de Vrijgang. Na het passeren van de auto raakten de scooterrijder en de fietsster met elkaar in botsing. Dat zou gebeurd zijn toen de scooter inhaalde.

- Advertentie -

Beide personen kwamen ten val. De berijder van de scooter richtte zich op, parkeerde iets verderop het rijwiel en rende weg. Volgens de getuigen had de man een hoofdwond. Op zijn scooter (foto onder) was bloed zichtbaar. Verder zaten er barsten in het scherm.

Op de plaats van het ongeval werd geopperd dat hij wellicht naar de Huisartsenpost aan de Koudekerkseweg was gegaan. Daar vond de politie de man inderdaad. Agenten hebben buiten gewacht totdat de verwondingen behandeld waren. Om 16.55 uur namen ze hem mee.

De geschrokken fietsster is behandeld in de ambulance, ze hoefde niet vervoerd te worden naar een ziekenhuis.

- Advertentie -
Vorig artikelMan wordt tweemaal van straat gehaald in twee dagen
Volgend artikelNog eens 97 kilo cocaïne gevonden op hetzelfde schip
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).