Twee gewonden op berucht kruispunt bij Westerzicht

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Twee personen zijn vanmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Sloeweg.

Zoals vaker gebeurt op het kruispunt in kwestie, kwam een personenwagen vanaf de Weijevlietweg en verzuimde de bestuurder voorrang te verlenen. De auto werd in de flank geraakt door een personenwagen die over de Sloeweg reed vanuit de richting van de Sloebrug.

De schade was aanzienlijk. Twee personen raakten gewond, een van hen, een vrouw, werd naar het ziekenhuis vervoerd. Ook twee brandweerwagens uit Middelburg en Vlissingen kwamen ter plekke maar hoefden niet te worden ingezet.

In een van de wagens zaten twee honden en meerdere kleine dieren, deze zijn allemaal in veiligheid gebracht, de kleine dieren in kooien.

Kuzee heeft de auto’s geborgen. Verkeer uit de richting van de Sloebrug moest rechtsaf de Weijevlietweg op, automobilisten die over de Weijevlietweg kwamen aanrijden, werden kortstondig teruggestuurd.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier