Hulpdiensten in actie voor ongevallen bij Strandcross

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -
VLISSINGEN – De hulpdiensten zijn vandaag minstens tweemaal uitgerukt voor incidenten tijdens de Strandcross op het Badstrand. Rond 14.30 uur kwam een melding van een verkeersongeval op de Kenau Hasselaarstraat. De hulpdiensten konden de juiste plek niet vinden en reden heen en weer. Uiteindelijk bleek het te gaan om het veld achter het voormalige hotel Britannia waar deelnemers aan de Strandcross hun bussen hadden gestald (foto). Volgens omstanders was een motorcrosser tijdens een race op het strand gevallen, aanvankelijk leken de gevolgen niet ernstig, maar achteraf kreeg hij toch gezondheidsklachten. De man is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Tegen 16.00 uur werd een ambulance naar de Boulevard Evertsen opgeroepen. Een man lag daar gewond in het Mobile Medical Center van de motorsportvereniging KNMV. De hulpverleners werden begeleid door een motoragent gezien de vele bezoekers op de boulevard. De ambulance-medewerkers brachten een matras aan voor de stabiliteit van het slachtoffer en vervoerden hem met zwaailicht en sirene naar het ziekenhuis. Of het een crosser betrof, is niet zeker, 112 Vlissingen & Souburg heeft nog geen reactie ontvangen van de organisatoren. Update 01/10/2018 – Uit reacties van lezers blijkt dat ook het laatstgenoemde spoedgeval inderdaad een deelnemer aan de Strandcross betrof. Het slachtoffer verliet des avonds rond 22.00 uur het ziekenhuis en heeft wel pijn maar geen blijvend letsel.
- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!