Arrestatieteam doet inval in Vlissingse woning na melding vuurwapen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
VLISSINGEN – Aan het einde van de middag is een arrestatieteam van de politie een woning binnengevallen in Vlissingen. De politie kreeg zondag aan het einde van de middag een melding dat er in een woning aan de Arbeidstraat in Vlissingen een automatisch vuurwapen zou liggen. Omdat de melding zeer serieus werd genomen, heeft de politie besloten een arrestatieteam ter plekke te laten komen. In de woning werd geen automatisch vuurwapen gevonden. Wel een nepvuurwapen dat niet van echt te onderscheiden was. Er zijn geen aanhoudingen verricht. Update 1 oktober 2018, 11.00 uur: Volgens een woordvoerder van de politie kwam de tip van bewoners uit de buurt. Rond half zeven in de avond stormde het arrestatieteam de woning binnen. Zij roffen een airsoftwapen aan dat niet van echt te onderscheiden was. De vermoedelijke eigenaar heeft afstand gedaan van het wapen en is niet aangehouden.
Vorig artikelHulpdiensten in actie voor ongevallen bij Strandcross
Volgend artikelPolitie start buurtonderzoek na mogelijke brandstichting
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier