© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De ambulances 125 en 127 zijn vannacht samen met een traumateam uit Rotterdam opgeroepen voor een noodgeval aan de Papaverlaan in de Bloemenbuurt.

Kort na middernacht werden de hulpdiensten ingeschakeld. Het traumateam hoefde uiteindelijk niet ter plekke te komen. Na een dik kwartier zijn beide ambulances met spoed vertrokken, de ene wellicht naar een doormelding, de andere met een gewonde persoon. Nadere details ontbreken vooralsnog.

Er was geen politie aanwezig.

Woensdagmiddag rond 17.00 uur raakte een peuter gewond bij een fietsongeval op de hoek van de Rozengracht en de Violenlaan. Het kind zat klem met een van zijn voeten, werd bevrijd en voor de zekerheid bekeken in ambulance 127.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier