Drie meldingen verkeersongevalletjes binnen veertig minuten

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Ambulances zijn vanmiddag ik korte tijd driemaal uitgerukt voor personen die gewond raakten bij eenzijdige verkeersongevallen.

Tegen 14.00 uur kwam een fietsend meisje ten val op de Westerhavenweg ter hoogte van het bedrijf Finsa. Medefietsers en voorbijgangers schoten te hulp. Het meisje werd de ziekenwagen ingedragen voor nader onderzoek. Nog geen twintig minuten later kreeg een wat oudere fietser problemen op de Prins Hendrikweg (foto). In afwachting van de ambulance vingen medewerkers van Havenwerk de man op.

Weer twintig minuten later viel een bejaarde op de Kenau Hasselaarstraat (foto onder). Waarschijnlijk bereed hij een scootmobiel. Doordat meerdere incidenten hadden plaatsgevonden, moest de ambulance vanaf de post Grijpskerke komen. Omstanders en politie-agenten verleenden eerste hulp.

Uiteindelijk hebben twee medische teams en politie-agenten vervoer naar het ziekenhuis mogelijk gemaakt, zonder spoed, met behulp van een schepbrancard.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier