Minderjarige belt politie na seksuele opmerkingen van dronkenlappen in Walstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanavond twee dronken mannen gelegitimeerd op de Aagje Dekenstraat na een overlast-melding.

Het tweetal zat op de kop van de Walstraat bier te drinken, een van hen maakte grove, seksueel getinte opmerkingen aan het adres van een langsfietsende minderjarige, zo hoorde ook 112 Vlissingen & Souburg. Het meisje belde de politie.

- Advertentie -

Op het moment dat agenten een van de mannen aanspraken voor uitleg, bij een supermarkt aan de Aagje Dekenstraat (foto), was diens kornuit bier aan het kopen. De man verklaarde dat hij niemand lastig viel, maar juist lastiggevallen werd door de jongeren.

Uiteindelijk moesten beide mannen hun persoonsbewijs tonen. De politie zag geen reden voor maatregelen. Het duo liep daarna terug naar de Walstraat met vers bier.

Update – Reactie op FB-site 112 Vlissingen & Souburg: “Ik was degene die had gebeld.. we zijn alleen niet minderjarig. Maar ze waren ook bezig tegen een minderjarig jongetje.. tegen mijn vriendin (…) werd gezegd, ik trek je broek naar beneden en verkracht je vanachter…. nou en dan kunnen ze die mannen niet oppakken vanwege openbare dronkenschap en de woorden die ze riepen.. heel jammer van de Nederlandse politie..”

- Advertentie -
Vorig artikelDrie meldingen verkeersongevalletjes binnen veertig minuten
Volgend artikelVrouw zwaargewond bij verkeersongeval op fietspad Koudekerkseweg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).