Bestelbus vast onder hoogtebegrenzer parkeergarage Spuistraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een bestelbus met Frans kenteken is vandaag tegen de avond vastgeraakt onder een doorrijhoogteportaal aan de Spuistraat.

De bestuurder van de oude bus wilde de parkeergarage inrijden en dacht onder de hoogtebegrenzer van 1,95 meter door te kunnen. Dat pakte verkeerd uit. Terugrijden lukte niet omdat de motor telkens afsloeg. Ten einde raad werd een bergingsbedrijf ingeschakeld.

Het lukte de firma Kuzee de wagen, na het leeg laten lopen van de banden, los te trekken. Het voertuig had schade aan het dak en kon in principe gewoon rijden. Maar aangezien de bestuurder een Franse verzekering had, moest de bijstand van de berger ter plekke betaald worden. Kennelijk slaagde de bestuurder daar niet in. Na een hoop vijven en zessen en het uitwisselen van gegevens voerde Kuzee de bus af rond 19.30 uur.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier