Vier jongeren krijgen pandverbod voor Vrijburgbad Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vandaag hebben vier jongeren een pandverbod uitgereikt gekregen voor het Vrijburgbad in Vlissingen. Volgens de politie misdroegen ze zich.

Op 18 september was de politie in gesprek gegaan met een manager van het Vrijburgbad omdat er zich op die dag enkele jongeren hadden misdragen. De groep zorgde toen voor enkele vechtpartijtjes en wilden het zwembad ingaan zonder te betalen.

Vandaag misdroegen zich opnieuw vier jongeren bij het zwembad. Het personeel herkende enkelen van de jongeren die ook al eerder stennis schopten. Ook deze keer wilden een paar van de jongeren het zwembad binnen zonder te betalen. De politie heeft daarom samen met het zwembadpersoneel besloten vier jongeren een pandverbod uit te reiken voor de duur van zes maanden.

Vorig artikelOnbekenden steken bouwmateriaal in brand in Oost-Souburg
Volgend artikelBestelbus vast onder hoogtebegrenzer parkeergarage Spuistraat
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier