Vier jongeren krijgen pandverbod voor Vrijburgbad Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vandaag hebben vier jongeren een pandverbod uitgereikt gekregen voor het Vrijburgbad in Vlissingen. Volgens de politie misdroegen ze zich.

Op 18 september was de politie in gesprek gegaan met een manager van het Vrijburgbad omdat er zich op die dag enkele jongeren hadden misdragen. De groep zorgde toen voor enkele vechtpartijtjes en wilden het zwembad ingaan zonder te betalen.

- Advertentie -

Vandaag misdroegen zich opnieuw vier jongeren bij het zwembad. Het personeel herkende enkelen van de jongeren die ook al eerder stennis schopten. Ook deze keer wilden een paar van de jongeren het zwembad binnen zonder te betalen. De politie heeft daarom samen met het zwembadpersoneel besloten vier jongeren een pandverbod uit te reiken voor de duur van zes maanden.

- Advertentie -
Vorig artikelOnbekenden steken bouwmateriaal in brand in Oost-Souburg
Volgend artikelBestelbus vast onder hoogtebegrenzer parkeergarage Spuistraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.