Vier jongeren krijgen pandverbod voor Vrijburgbad Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vandaag hebben vier jongeren een pandverbod uitgereikt gekregen voor het Vrijburgbad in Vlissingen. Volgens de politie misdroegen ze zich.

Op 18 september was de politie in gesprek gegaan met een manager van het Vrijburgbad omdat er zich op die dag enkele jongeren hadden misdragen. De groep zorgde toen voor enkele vechtpartijtjes en wilden het zwembad ingaan zonder te betalen.

Vandaag misdroegen zich opnieuw vier jongeren bij het zwembad. Het personeel herkende enkelen van de jongeren die ook al eerder stennis schopten. Ook deze keer wilden een paar van de jongeren het zwembad binnen zonder te betalen. De politie heeft daarom samen met het zwembadpersoneel besloten vier jongeren een pandverbod uit te reiken voor de duur van zes maanden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier