Twee jongens (16, 17) aangehouden na vechtpartij in Paauwenburg

Archief-foto © Pixabay

VLISSINGEN – De politie heeft gisteren twee jongens van 16 en 17 aangehouden na een vechtpartij in Paauwenburg waarbij iemand gewond raakte.

De politie kreeg omstreeks 17.00 uur meldingen over een vechtpartij in het Nelson Mandelapark. Een jongen zou daar in elkaar geslagen worden door een groepje van een man of vijf en had mogelijk een gebroken kaak.

Toen agenten ter plaatse kwamen, renden de vermoedelijke daders meerdere kanten op. Na een achtervolging te voet kon een van hen aangehouden worden, een 16-jarige Vlissinger. Een tweede betrokkenen werd aangehouden terwijl hij achter op een scooter zat op de Nieuwe Zuidbeekseweg. Deze jongen is 17 jaar en komt uit Oost-Souburg.

Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiecellencomplex en zitten nog vast, zo meldt de politie op Twitter. De politie heeft getuigenverklaringen opgenomen en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier