Politie vindt 16 hennepplanten in woning Westerzicht

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisterochtend heeft de politie enkele hennepplanten in een woning in Westerzicht aangetroffen. De politie kreeg een melding dat er in de woning hennep werd geteeld.

Gisterochtend stapte de politie met enkele eenheden de woning in Westerzicht binnen. Volgens een zegsvrouw van de politie kreeg de politie een melding binnen dat er in het pand hennep werd geteeld.

- Advertentie -

Toen de agenten de woning onderzochten, troffen zij geen kwekerij aan. Wel werden zestien hennepplanten aangetroffen en enkele gedroogde henneptoppen. De bewoner van het huis is als verdachte gehoord. Volgens politiewoordvoerster Leonie van Ooijen is de bewoner niet aangehouden.

- Advertentie -
Vorig artikel400 kilo cocaïne uit Vlissingen gevonden in Den Haag
Volgend artikelSlootkant en boom in de brand Zeedijkweg Ritthem
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.