Medewerkers douane helpen fietsster na aanrijding Badhuisstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Toevallig voorbijrijdende douanemedewerkers hebben vanmiddag eerste hulp geboden na een verkeersongeval op de Badhuisstraat.

De medewerkers hielpen samen met omstanders een fietsster die even daarvoor aangereden was door een automobilist. Zo stelden ze een deken van aluminiumfolie beschikbaar. Het ongeval deed zich voor omstreeks 13.00 uur op de kruising met de Paul Krugerstraat.

- Advertentie -

Het slachtoffer bleek uiteindelijk met ondersteuning de ambulance in te kunnen stappen en werd even later zonder spoed weggebracht. Ook haar elektrische fiets ging mee. De personenwagen had schade aan de linkervoorzijde en stond na het ongeval geparkeerd op de hoek van de Paul Krugerstraat bij de apotheek. De bestuurder legde een blaastest af, er was geen drank in het spel.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger aangehouden voor mishandeling huisgenoot
Volgend artikelMeisje lichtgewond na aanrijding met auto in Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

  1. Heel v aak kijken fietsers en automobilisten daar niet uit. Ze rijden daar met volle vaart en denken dat de hele straat van hun zijn, zonder op het ander verkeer te letten

Reacties zijn gesloten.