Politie naar ADRZ in Vissingen voor slachtoffer met schotwond

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Drie eenheden politie zijn vanmiddag met spoed naar het ziekenhuis aan de Koudekerkseweg gereden waar zich een man had gemeld met een schotwond.

Om 16.30 uur kwamen een Touran en twee politiebusjes met spoed naar het Admiraal De Ruyter-ziekenhuis aan de Koudekerkseweg. Daar had zich een man gemeld met een schotwond. Hij bleek echter op eigen gelegenheid te zijn vertrokken. Een medewerkster van het ziekenhuis (foto) vertelde de agenten hoe ze moesten rijden: rechtsaf, Koudekerkseweg, rechtsaf, Sloeweg richting A58. Daarop vertrokken de eenheden met zwaailicht en sirene.

Om 16.38 uur stopte een burgerwagen voor het ziekenhuis, de twee agenten droegen kogelwerende vesten. Tien minuten later gingen ze naar binnen. Inmiddels hadden getuigen politiewagens gezien op de A58 richting Middelburg en de Nieuwe Vlissingseweg. Op de Sloebrug stond een surveillerende eenheid.

De gewonde man werd uiteindelijk gevonden aan de Radenhove in Middelburg. Volgens een woordvoerder zijn de verwondingen niet ernstig. Het schietincident zou plaatsgevonden hebben aan de Westerscheldestraat in Middelburg. Vermoedelijk heeft de gewonde man gedacht dat het ziekenhuis in Vlissingen ook spoedeisende hulp verleent. Waarom hij de opgeroepen ambulance niet afwachtte, maar in plaats daarvan vertrok, is niet bekend.

Update 21.50 uur – Voor zover bekend is (nog) geen aanhouding verricht. De toedracht van het schietincident blijft voorlopig onduidelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier