Politie vindt auto waarmee persoon met schotwond naar ADRZ reed

- Advertentie -

VLISSINGEN – De auto waarin een man gistermiddag naar het ziekenhuis ADRZ reed omdat hij een schotwond had, is kort daarop in Vlissingen aangetroffen en weggetakeld.

Dat meldt de politie vanochtend. De locatie is niet genoemd. Twee mannen waren met de auto naar het ziekenhuis aan de Koudekerkseweg gereden. Omdat daar geen afdeling spoedeisende hulp is, werd een ambulance opgeroepen, maar de twee besloten te vertrekken. De ingeschakelde politie ging meteen op zoek (link onder).

- Advertentie -

De gewonde man werd in een andere personenwagen gevonden aan de Radenhove in Middelburg-Zuid. Hij ging daarna alsnog met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes. Ook de tweede auto werd in beslag genomen en weggetakeld.

De man was gewond geraakt bij een schietincident in een woning aan de Westerscheldestraat in Middelburg. Daar hield de politie een vrouw (20) uit Den Haag aan die sporen verwijderde. Ook werden een vuurwapen en verdovende middelen aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het schietincident en probeert vooral de bewoner van het pand te vinden in verband met zijn betrokkenheid.

Zie ook:
– Politie naar ADRZ in Vissingen voor slachtoffer met schotwond (22 oktober 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie naar ADRZ in Vissingen voor slachtoffer met schotwond
Volgend artikel300 hennepplanten aangetroffen in woning Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).