Dronken man op Bellamypark kopte ruit politiewagen in bij aanhouding

- Advertentie -

VLISSINGEN – De man die gisteren aangehouden werd op het Bellamypark (zie link onderaan) heeft een zijruit van een politiewagen ingekopt toen de agenten hem wilden afvoeren.

Dat meldt Politieteam Walcheren op Facebook. De 34-jarige man had om bier gevraagd in restaurant De Vissershaven, maar kreeg dat niet omdat hij dronken was. Hij dreigde vervolgens de ramen van het restaurant in te slaan. Ook tegen de opgeroepen politie was hij agressief.

- Advertentie -

De politie besloot hem aan te houden omdat hij geen ID kon tonen. Aangekomen bij de politiewagen kopte de man een zijruit van de auto in (foto). Daarom reed een agent de Touran naar het politiebureau en kwam terug met een busje. In het busje en later in Torentijd bleef de aangehouden man zich agressief gedragen.

Overigens vroeg de man om een ambulance nadat hij de ruit gekopt had, de politie gaf aan het verzoek geen gehoor.

De kleine hond die na afloop door een hondengeleider naar het politiebureau werd gebracht, had de man inderdaad bij zich. Het dier is naar het asiel vervoerd.

Zie ook:
– Dronken man verzet zich tegen aanhouding op Bellamypark (23 oktober 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelDronken man verzet zich tegen aanhouding op Bellamypark
Volgend artikelZoekactie via Burgernet naar verwarde man levert niets op
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).